Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΜΟΣ

5ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΑΠΟ 24  ΈΩΣ  28 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ

 1η

ΗΜΕΡΑ

  Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 14:30μ.μ. για Πειραιά με μια ενδιάμεση στάση για καφέ στον Ισθμό της Κορίνθου. Άφιξη και επιβίβαση στο καράβι, το οποίο αναχωρεί στις 19:00μ.μ. για το Ιερό νησί της Αποκαλύψεως, άφιξη στο λιμάνι της Σκάλας, περίπου στις 02:30, όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Άφιξη και τακτοποίηση. Διαν/ση.
2η

ΗΜΕΡΑ

  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ξενάγηση του νησιού. Πρώτος μας σταθμός το Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως όπου έγινε η συγγραφή του Ιερού κειμένου της Αποκαλύψεως του Ιωάννη θα μείνουμε 1 ώρα . Ακολουθεί επίσκεψη στην Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου το οποίο οικοδομήθηκε το 1088μ.Χ. από τον Όσιο Χριστόδουλο στα ερείπια του αρχαίου ναού της Αρτέμιδος. Εννέα αιώνες ιστορίας ,τέχνης και λατρείας σας περιμένουν μέσα στα ψηλά τείχη. Κατόπιν μπορείτε να επισκεφτείτε την Παναγία την Διασώζουσα και την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στην παραλία Μελόης ελεύθερος χρόνος 2 ώρες για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στο λιμάνι της Πάτμου. Διαν/ση.
3η

ΗΜΕΡΑ

  Μετά το πρωινό, προαιρετικά, θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να πάμε στο κοντινό νησί των Λειψών. Εκεί θα προσκυνήσουμε μια από τις πιο σπάνιες εικόνες, την Παναγία του Χάρου. Είναι η μοναδική εικόνα που η Παναγία κρατάει τον υιό της Εσταυρωμένο και όχι βρέφος. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο λιμάνι της Σκάλας, ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση
4η

ΗΜΕΡΑ

  Αφού πάρουμε το πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε για τη Μονή Ευαγγελισμού, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Έπειτα συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό Γροίκος, στη νότια πλευρά του νησιού, με 30 λεπτά στάση. Αναχωρούμε για το βορειότερο σημείο του νησιού, για την παραλία της Λάμπης με τα χρωματιστά βότσαλα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό .Στη συνέχεια καταλήγουμε στα χωριά Άνω και Κάτω κάμπος για καφέ. Επιστροφή στο λιμάνι, ελεύθερος χρόνος, επιβίβαση στο καράβι όπου αναχωρεί στις 23:55μ.μ .Διανυκτέρευση εν πλώ.
 

ΗΜΕΡΑ

  Άφιξη στον Πειραιά ,επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Αίγιο με μια ενδιάμεση στάση για καφέ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 220€

ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
  • ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ –ΠΑΤΜΟ, ΣΕ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  • ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “EFFIE” 3*, ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ, ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • Φ.Π.Α

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΜΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΜΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΜΟΣ