Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΟΣ

4ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΑΠΟ 11  ΈΩΣ  14  ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΑΜΟΣ

 

1η

ΗΜΕΡΑ

  Aναχώρηση από το γραφείο μας στις 4.00π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά με μια ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ. Άφιξη και επιβίβαση στο καράβι, το οποίο αναχωρεί στις 7:30π.μ. για την ΣΑΜΟ. Άφιξη στο όμορφο Καρλόβασι στις 15.30 μ.μ μετά από 8 ώρες ταξίδι εν πλώ. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Ξεκούραση. Το απόγευμα στις 17.30 αναχωρούμε για την πρώτη μας γνωριμία με το Καρλόβασι , όπου μπορείτε να δείτε τα ενδιαφέροντα νεοκλασικά κτίρια, το παλιό Δημοτικό Σχολείο, τη Χατζηγιάννειο Βιβλιοθήκη , τη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την εκκλησία του Αγ. Νικολάου καθώς και τα γραφικά αρχοντικά του. Έπειτα θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία για βόλτα, και για το βραδινό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2η

ΗΜΕΡΑ

  Μετά το πρωινό μας αναχώρηση στις 9.00 π.μ και αναχώρηση για τον γύρο του πανέμορφου νησιού της Σάμου ξεκινώντας από τον αρχαίο ναό της Ήρας και το Ηραίον (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για το περίφημο «Ευπαλίνειο όρυγμα» στο Πυθαγόρειο,ένα υπόγειο υδραγωγείο που ύδρευε την αρχαία πόλη του Πυθαγορείου (έξοδα ατομικά). Κατόπιν συνεχίζουμε για την Παναγία Στυλιανή, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και καταλήγουμε στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Ποτοκάκι, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε το μπάνιο σας και το μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα θα βρεθούμε στο κοσμοπολίτικο Πυθαγόρειο που οφείλει την ονομασία του σε έναν από τους κορυφαίους φιλόσοφους και μαθηματικούς της αρχαιότητας τον Πυθαγόρα,όπου θα παραμείνουμε αρκετά για να απολαύσουμε τη βόλτα μας στο πιο τουριστικό και όμορφο θέρετρο της Σάμου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ στις 20.30 μ.μ συγκέντρωση και αναχώρηση για το πιο όμορφο παραθαλάσσιο και κοσμοπολίτικο χωριό Κοκκάρι .Πόλο έλξης στο Κοκκάρι αποτελούν τα καλοδιατηρημένα παλιά σπίτια, το μικρό λιμάνι και οι παραλίες που το περιβάλλουν. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα , ουζάκι ή το βραδινό σας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η

ΗΜΕΡΑ

  Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχώρηση για το Βαθύ την όμορφη πρωτεύουσα της Σάμου όπου θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο της Σάμου όπου μπορούμε να δούμε τον περίφημο Κούρο ύψους 5,5 μέτρα καθώς και άλλα εκθέματα. Επίσης θα επισκεφτούμε το Μουσείο Οίνου , το οποίο αποτελεί ένα ιστορικό και πολιτιστικό στολίδι για τη Σάμο. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα περίφημα σαμιώτικα κρασιά. Ελεύθεροι για βόλτα και καφεδάκι στην αγορά και στην παραλιακή. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την πανέμορφη παραλία Τσαμαδού , όπου θα έχετε ελεύθερο για μπάνιο και για το μεσημεριανό σας φαγητό. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
4η

ΗΜΕΡΑ

 

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχώρηση στις 10.30 π.μ για να επισκεφτούμε το Παλαιό Καρλόβασι Συνεχίζουμε για τη περιοχή Ποτάμι, παραμονή 1 ώρα με την ωραία αμμουδερή παραλία, αλλά και τους περίφημους Καταρράκτες. Μέσα σε ένα κατάφυτο φόντο κυλάνε αρμονικά τρεις μικροί διαδοχικοί καταρράκτες τους οποίους μπορεί κανείς να αναρριχηθεί περπατώντας μέσα από το νερό χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά και να κάνει πεζοπορία καθώς το μέρος ενδείκνυται για μια χαλαρή πεζοπορική διαδρομή. Ο περίπατος μέχρι να φτάσει κανείς στους καταρράκτες είναι ιδιαίτερα ευχάριστος καθώς περνά μέσα από ένα μονοπάτι που καλύπτεται από βλάστηση και ψηλά δέντρα που προστατεύουν από τον ήλιο. Έπειτα στο κέντρο του Καρλόβασι , ελεύθεροι για τα τελευταία σας ψώνια, βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι , όπου το πλοίο αναχωρεί στις 16.00 μ.μ . Άφιξη στο Πειραιά αργά το βράδυ, επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 240€


ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
  • Τ Α ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ –ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  • ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AEGEON 3*ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ , ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  • Φ.Π.Α

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΟΣ