Αποτέλεσμα εικόνας για θεσσαλονικη

6ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  ΑΠΟ 3  ΈΩΣ  8  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6ΗΜΕΡΗ  ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 3 – 8 /11/2017

1η

ΗΜΕΡΑ

   Ώρα   05.30  συγκέντρωση  των   εκδρομέων στον προκαθορισμένο μέρος,  τακτοποίηση   των  αποσκευών  στο  πούλμαν και αναχώρηση για Πειραιά με ενδιάμεση στάση. Στην πύλη 7 ,  μπροστά από το Desk της BLUES STAR, επιβίβαση και των υπόλοιπων εκδρομέων και αναχώρηση στις 08.15 για Θεσσαλονίκη. Μέχρι να φθάσουμε στο ξενοδοχείο, μας στη Νύφη του Θερμαϊκού, θα κάνουμε στάσεις, για καφέ, φαγητό και προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη. Φθάνοντας στην Θεσ/κη, θα τακτοποιηθούμε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο βράδυ.
2η

ΗΜΕΡΑ

  Αφού πάρουμε χορταστικό πρωινό στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου μας, θα ξεκινήσουμε μια περιήγηση με το πούλμαν, για να θαυμάσουμε τα κυριότερα σημεία της πόλης και να προσκυνήσουμε στον πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Θα δούμε τον Λευκό Πύργο, το αρχαιολογικό μουσείο, το χώρο της Δ.Ε.Θ, θα ανέβουμε στο Επταπύργιο με την μαγευτική θέα και θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία Αριστοτέλους. Η συγκεκριμένη πλατεία, σημείο αναφοράς για την πόλη, ανάμεσα στους εμπορικούς δρόμους, Τσιμισκή και Εγνατίας, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τα ψώνια σας, να γευματίσετε στα γραφικά μαγαζιά της παλιάς αγοράς και να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας, ότι ώρα επιθυμείτε. Το βράδυ, σας προτείνουμε, διασκέδαση στα Λαδάδικα ή σε όποιο άλλο Club επιθυμείτε.
3η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση νωρίς για περίπλου του Αγίου Όρους. Η συγκεκριμένη εκδρομή είναι προαιρετική και τα πλοία αναχωρούν από το λιμάνι της Ουρανούπολης ή του Μαρμαρά. Πραγματοποιούν τον γύρο του Όρους με ξενάγηση εντός του πλοίου και προσεγγίζουν πολύ κοντά στις Μονές που είναι πλησίον των ακτών. Το απόγευμα, επιστροφή στο λιμάνι και κατόπιν στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βράδυ. *  Όσοι δεν επιθυμούν να μεταβούν, θα έχουν ελεύθερη ημέρα στην πόλη.
4η ΗΜΕΡΑ   Πρωινό και εν συνεχεία αναχώρηση για μια μαγευτική εκδρομή, στην Λίμνη Κερκίνη. Πανέμορφα χωριά όπως, το Σιδηρόκαστρο, το Πετρίτσι, η Βυρώνεια και η Λιβαδιά, σίγουρα θα σας αποζημιώσουν. Στην επιστροφή, θα κάνουμε στάση στις πανέμορφες Σέρρες και το βράδυ, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
5η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για μια φανταστική διαδρομή στην Δυτική Μακεδονία. Θα επισκεφθούμε την μαγευτική Έδεσσα με τους καταρράκτες της και θα καταλήξουμε στα γραφικά Λουτρά Πόζαρ. Εκεί θα έχουμε χρόνο, για μπάνιο στις θερμές πηγές και φαγητό και το απόγευμα, επιστροφή στην Θεσσ/κη, δείπνο, διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ   Αφού πάρουμε το πρωινό μας, τακτοποίηση των αποσκευών μας στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Σουρωτή, να προσκυνήσουμε στον τάφο του Αγίου Παισίου. Ακολούθως  με την ευλογία του, κάνουμε στάση στο εμπορικό κέντρο COSMOS για τα τελευταία ψώνια και φαγητό. Το μεσημέρι παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Πειραιά – Αίγιο με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.


ΤΙΜΗ  ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ:  250 €

     ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ  ΓΙΑ  ΟΛΟ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΥΠΕΡΟΧΟ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   ΣΤΗΝ   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   (HOTEL   VERGINA)
  • ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ
  • ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΔΙΟΔΙΑ
  • ΦΟΡΟΙ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για λουτρα ποζαρ

Αποτέλεσμα εικόνας για λιμνη κερκινη

Αποτέλεσμα εικόνας για καταρρακτες εδεσσας

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιο ορος