Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑΜΑΤΑ

4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  ΑΠΟ 6  ΈΩΣ  9  ΑΠΡΙΛΙΟΥ                

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟΣ

4ΗΜΕΡΗ  ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 6 – 9 /4/2018

1η ΗΜΕΡΑ       Αναχώρηση από το γραφείο μας 08.00 π.μ. και μέσω Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου – Ζαχάρω, στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας μέσω Καλού Νερού – Καλαμάτα. Φθάνοντας στη Καλαμάτα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο-ξεκούραση. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά  του Επιταφίου στην Υπαπαντή και το αντάμωμα των Επιταφίων στη κεντρική προβλήτα του λιμανιού.
2η  ΗΜΕΡΑ     Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Πύλο. Το μεσημέρι γεύμα-καφέ. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Καλαμάτα. Το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση σε τοπική εκκλησία και στη συνέχεια Αναστάσιμο Δείπνο όλοι μαζί σε ταβέρνα.
ΗΜΕΡΑ     Μετά το πρωινό μας βόλτα στην όμορφη Καλαμάτα και το μεσημέρι Πασχαλινό Γεύμα όλοι μαζί σε ταβέρνα με μουσική. Ελεύθερος χρόνος . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
 4η ΗΜΕΡΑ     Μετά το πρωινό μας τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για Σπήλαια Δυρού. Φθάνοντας στα Σπήλαια, επίσκεψη. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για Γύθειο όπου θα γευματίσουμε και εν συνεχεία θα πάμε για καφέ στη Σπάρτη. Επιστροφή  μέσω Καλού Νερού – Πύργου.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 170€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 

  •  ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ
  •  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΎΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  OSTRIA  3 ***   ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  •  ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ  (ΠΟΤΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ)
  •  ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ  ΓΕΥΜΑ   ( ΠΟΤΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ)
  •  ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑΜΑΤΑ