4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  23-26/10                                             

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ – ΣΟΦΙΑ

23-26/10

1η Ημέρα     Συγκέντρωση  των  εκδρομέων  06.15  Αίγιο και  07.00 Πάτρα, και  αναχώρηση με  ενδιάμεσες  στάσεις, μέσω Ιονίας – Εγνατίας. Στάση  στον ποταμό  Στρυμόνα για καφέ και ξεκούραση. Ακολούθως  συνεχίζουμε  την διαδρομή  μας  για τον  Προμαχώνα.  Συνοριακές  διατυπώσεις, με  απαραίτητη, την  επίδειξη  της  ταυτότητας  σας με Λατινικούς  χαρακτήρες ή του διαβατηρίου σας. Μικρή στάση  στο  κατάστημα αφορολογήτων  45’.   Μόλις  περάσουμε  τα  σύνορα, η πρώτη  πόλη που συναντούμε  είναι  το  Σαντάνσκι, μία πόλη που φημίζεται  για  τα  ιαματικά λουτρά της  και  την  επισκέπτονται  συχνά  από την Ελλάδα για να κάνουν φθηνά τις αγορές τους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και  ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια μας. Το βράδυ δείπνο διανυκτέρευση.
2η  Ημέρα     Μετά  το  Πρωινό μας, αναχώρηση μαζί με τον ξεναγό μας, για να επισκεφθούμε  την  Μονή Ρίλα., στους πρόποδες του ομώνυμου  βουνού. Το μοναστήρι που θεωρείται το μεγαλύτερο και παλαιότερο στην Βουλγαρία. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας, αναχωρούμε για το Μπόροβετς, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό της χώρας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  για βόλτα και φαγητό.  Εν συνεχεία  μέσω  μια  πανέμορφης διαδρομής, συνεχίζουμε το ταξίδι μας, για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, προαιρετική διασκέδαση και διανυκτέρευση.
3η  Ημέρα    Αφού πάρουμε   το  πρωινό μας,  μαζί με τον ξεναγό μας θα αναχωρήσουμε  για να περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Το  μεσημέρι, ελεύθερος  χρόνος  για  ψώνια και φαγητό στο μεγαλύτερο εμπορικό  κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ, όποιος επιθυμεί  μπορεί να επισκεφτεί  το καζίνο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η Ημέρα     Μετά   το    πρωινό   αφήνουμε   τη   Σόφια  για  επιστροφή στην πατρίδα  μας   με  ενδιάμεση στάση στον Προμαχώνα. Αφού περάσουμε τα σύνορα, θα επισκεφθούμε  την λίμνη Κερκίνη, όπου θα  έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Ακολούθως, με  τις  απαραίτητες  στάσεις,  παίρνουμε  τον  δρόμο  της  επιστροφής.

Τιμή  συμμετοχής  :   265 €

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ  ΓΙΑ  ΟΛΟ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  • ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ  ΔΕΙΠΝΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  (3).
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  4*
  • ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ