4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  3-6/5

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

1Η  ΗΜΕΡΑ
  Αναχώρηση από Αίγιο  στις   04.45  από  Πάτρα στις  05.30   μέσω Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου – Ιωαννίνων –  όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας  Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο καράβι  στις  10.00.  Άφιξη στην Κέρκυρα, Φθάνοντας στο νησί, θα πάμε να γευματίσουμε και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση στα δωμάτια μας. Το απόγευμα στις 18:00 μ.μ. θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα πάμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά και την συνάντηση των επιταφίων της πόλης στην πλατεία Σπιανάδα. Το βράδυ στις 23:30 μ.μ. θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.
2Η  ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας στις 08:00 π.μ.  θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στη πόλη στην πλατεία Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου και το σκήνωμα του Αγ. Σπυρίδωνα, με την παρουσία όλων των φιλαρμονικών μπαντών του νησιού. Μετά το τέλος της λιτανείας , στις 11:00 περίπου γίνεται η Πρώτη Ανάσταση, και θα ακολουθήσει το παραδοσιακό σπάσιμο των σταμνών (μπότιδες). Ελεύθερος χρόνος στη πόλη για βόλτα και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο Αχίλλειο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση στη  Άνω Πλατεία (Σπιανάδα).  Με το τέλος της Ανάστασης οι μπάντες τριγυρνούν στην πόλη παίζοντας εύθυμα εμβατήρια και ο κόσμος ακολουθεί τραγουδώντας. Μετά όλοι μαζί θα πάμε σε κεντρική ταβέρνα για το Αναστάσιμο Δείπνο πλησίον στη πλατεία Σπιανάδα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3Η  ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας στις 09.30 π.μ. θα επισκεφθούμε την Παλαιοκαστρίτσα, επίσκεψη και προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Παλαιοκαστρίτσας , παραμονή και ελεύθερος χρόνος για καφέ στη παραλία. Συνεχίζουμε για επίσκεψη και ξενάγηση σε ποτοποιία και παρασκευή  << Κουμκουατ>>.  Προς το μεσημέρι κατευθυνόμαστε προς τη πόλη, σε ταβέρνα πλησίον στην πλατεία Σπιανάδα  για το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο Κανόνι και θα επισκεφθούμε την Παναγία Βλαχέρνα. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4Η  ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας, βόλτα, καφέ, τελευταία ψώνια στη πόλη. Στις 13.30 θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί για Ηγουμενίτσα στις 14.00 μ.μ. Φθάνοντας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι της Πρέβεζας για βόλτα, καφέ και φαγητό. Επιστροφή στην Πάτρα.
Συνολική  Τιμή:    285 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ
  • ΤΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΤΩΝ  ΠΛΟΙΩΝ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ  –  ΚΕΡΚΥΡΑ –  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  3*
  • ΠΡΩΙΝΑ
  • Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ  ΔΕΙΠΝΟ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ  ΓΕΥΜΑ
  • ΑΡΧΗΓΟΣ  ΣΥΝΟΔΟΥ  ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  • ΦΟΡΟΙ.