Αποτέλεσμα εικόνας για βουδαπεστη

11ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  2 – 12/8                                                            

ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΣΚΟΠΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 

 2 – 12 / 8  &  23/8 – 2 /9

 

 1η Ημέρα

 

 

ΑΙΓΙΟ – ΣΚΟΠΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 08:00π.μ. για τα Σκόπια, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, διατυπώσεις και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της FYROM, τα Σκόπια. Άφιξη το βράδυ στα Σκόπια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα

 

ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό μας, θα ξεναγηθούμε στα Σκόπια. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε την γέφυρα στον ποταμό Αξιό (Βαρδάρη), που διατρέχει την πόλη, το ονομαστό κάστρο Καλέ και το σπίτι της ρωμαιοκαθολικής μοναχής, Μητέρας Τερέζας, (γεννημένη το 1910 στα Σκόπια). Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης με τα ονομαστά Χάνια και αναχώρηση για την Ουγγαρία μέσω Νίς-Βελιγραδίου και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα, την Βουδαπέστη. Άφιξη στην Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα

 

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό μας, θα ξεναγηθούμε στη Βουδαπέστη. Θα επισκεφθούμε τη Βούδα για να δούμε το Ναό του Αγ. Ματίας, το λόφο του Γκέλλερτ και τους πύργους των Ψαράδων. Στην άλλη πλευρά του Δούναβη, στην Πέστη, θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, τον Καθεδρικό Ναό και το επιβλητικό Κοινοβούλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στους εμπορικούς πεζόδρομους της Βουδαπέστης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα, απολαμβάνοντας τους ήχους των Ουγγρικών βιολιών. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα

 

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒIENNH

    Μετά το πρωινό, θα έχετε ημέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε, όπως εσείς θέλετε. Να περπατήσετε στο εμπορικό κέντρο ή στην Βάτσι Ούτσα με τα πολλά μαγαζιά. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στον Γαλάζιο Δούναβη. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, την πόλη της μουσικής και των Βαλς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  5η  Ημέρα    

 

ΒΙΕΝΝΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε μια πανοραμική ξενάγηση της Βιέννης. Θα δούμε τα ανάκτορα του Σενμπρούν, την εκκλησία του Αγίου Καρόλου, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ την Βουλή το Δημαρχείο, το ναό του Αγίου Στεφάνου, τα ανάκτορα Μπελβεντέρε κ.α. Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στους πεζόδρομους με τα ωραία καφέ και μπιστρό και στο εμπορικό κέντρο. Δείπνο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο κρασοχώρι του Γκρίντσιχ. Διανυκτέρευση. .

  6η  Ημέρα

 

 

ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ

Πρόγευμα. Με προορισμό την Πράγα, αποχαιρετάμε την αυστριακή πρωτεύουσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

7η Ημέρα

 

ΠΡΑΓΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Η Χρυσή Πόλη”, όπως αποκαλείται η Πράγα χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, θα σας κατακτήσει στη σημερινή ξενάγηση. Θα δούμε το Δημαρχείο, το Ρολόι, το Ναό του Αγ. Βίτου, την περιοχή Μάλα Στράνα και θα περπατήσουμε στη γέφυρα του Καρόλου. Μετά το τέλος της ξενάγησης, χρόνος στην διάθεση σας για βόλτες και αγορές. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η Ημέρα

 

ΠΡΑΓΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Πρόγευμα. Σήμερα αφήνουμε την Πράγα και κατευθυνόμαστε προς την Σλοβακία και την πρωτεύουσα της, την Μπρατισλάβα. Άφιξη στην Μπρατισλάβα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

   9η Ημέρα

 

ΜΠΑΤΙΣΛΑΛΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, μέσω Ουγγαρίας, τελωνιακές διατυπώσεις και άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.                           

10η Ημέρα

 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά το πρόγευμα, θα ξεναγηθούμε πανοραμικά στο Βελιγράδι. Θα δούμε την πλατεία της Δημοκρατίας, την Όπερα, το Δημαρχείο, την Βουλή της Χώρας, τον Πύργο Νέμποσα, που φυλακίστηκε και πέθανε ο Ρήγας Φεραίος, το άγαλμα του Νικητή και το πολεμικό μουσείο. Το μεσημέρι άμεση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Διέλευση των συνόρων Σερβίας-Σκοπίων-Ελλάδος, τελωνειακές διατυπώσεις. Άφιξη στην νύμφη του Θερμαικού, την Θεσσαλονίκη, το βράδυ. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα Λαδάδικα ή στην πλατεία Άθωνος. Διανυκτέρευση. 

11η Ημέρα

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΙΓΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για Αίγιο, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση μέσω Ισθμού. Άφιξη το βράδυ στο  Αίγιο.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄άτομο:
€ 690  το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο. 
€ 890  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. 
€ 590  παιδιά από 4 έως 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
– Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
– Μία (1) διανυκτέρευση στα Σκόπια,
  δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη,
  δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Βιέννη,
  δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πράγα,
  μία (1) διανυκτέρευση στην Μπρατισλάβα,
  μία (1) διανυκτέρευση στο Βελιγράδι,
  μία (1) διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη σε 4*.
– Ημιδιατροφή στο εξωτερικό (Δηλ.  9 πρωινά και 9 δείπνα καθημερινά).
– Στην Ελλάδα μόνο πρωινό.
– Οι περιηγήσεις-εκδρομές, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
– Ξεναγήσεις στα Σκόπια, στην Βουδαπέστη, στην Βιέννη, στην Πράγα, στο Βελιγράδι με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες- διασκεδάσεις, προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγα

Αποτέλεσμα εικόνας για βιεννη