Αποτέλεσμα εικόνας για μυτιληνη

5ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  19 – 23/8                                                            

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

19-23/8

 

1η  Ημέρα

 Αναχώρηση από Αίγιο, για Πειραιά με ενδιάμεση στάση στην Κόρινθο. Φθάνουμε στον Πειραιά, και επιβιβαζόμαστε στο καράβι και μετά απο 10 ώρες περίπου, το πρωί της επόμενης ημέρας, θα είμαστε Μυτιλήνη (Διανυκτέρευση στο καράβι).

 

2η  Ημέρα

  Στην Μυτιλήνη επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και μέσω παλιό λιμάνι – Παναγιούδα – Πάμφιλα φτάνουμε στο Μαντάμαδο όπου θα επισκεφθούμε την I. Μονή Ταξιαρχών. Στάση για καφέ και στη συνέχεια φτάνουμε στην Πέτρα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Μόλυβο και θα ανεβούμε στο κάστρο για καφεδάκι. Αργά το βραδάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

3η  Ημέρα

 Αναχωρούμε γύρω στις 8.30 π.μ. για να επισκεφθούμε κάτι που η θεά φύση έφτιαξε. «ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ». Φεύγοντας από αυτό το τοπίο θα επισκεφθούμε την ιστορική πόλη Ερεσό. Μπάνιο και φαγητό, το απογευματάκι επίσκεψη στην Ι.Μ. Λειμώνος. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

 

4η  Ημέρα

 Πριν αποχαιρετίσουμε αυτό το φανταστικό νησί του Ανατολικού Αιγαίου θα επισκεφθούμε τον Άγιο Ραφαήλ και εν συνεχεία την ωραία πόλη της Μυτιλήνης. Αναχωρούμε με το καράβι για Πειραιά. Διανυκτέρευση (στο καράβι).

5η  Ημέρα

 Στον Πειραιά θα είμαστε το πρωί. Θα μας περιμένει το πούλμαν να επιστρέψουμε στο Αίγιο με ενδιάμεση στάση στην Κόρινθο.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :   220€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ  ΠΡΩΙΝΟ  ΣΤΗΝ  ΠΕΤΡΑ
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ –  ΜΥΤΙΛΗΝΗ  –  ΠΕΙΡΑΙΑ   ΣΕ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ   ΘΕΣΗ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ  ΓΥΡΟ  ΤΟΥ  ΝΗΣΙΟΥ
  • ΦΟΡΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για μυτιληνη

Αποτέλεσμα εικόνας για μυτιληνη