Αποτέλεσμα εικόνας για βουδαπεστη"

6ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  22-27/12                                                          

ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

22  27/12

1η  Ημέρα  Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 6:00π.μ.  . Έξω από τα Γιάννενα θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την πόλη Κραγκούγιεβατς ή Παρασίν  για το ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης  (η διανυκτέρευση την πρώτης νύχτας ενδέχεται να αλλάξει για καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση..
2η  Ημέρα Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νοβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Περίπου 200χλμ μας χωρίζουν απο την πρωτεύουσα της χώρας.  Η πανέμορφη Βουδαπέστη ή αλλιώς το ”ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” όπως την αποκαλούν μας καλωσορίζει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα με καραβάκι στο Δούναβη(έξοδα ατομικά), απολαμβάνοντας την νυχτερινή όψη της Βουδαπέστης που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Διανυκτέρευση..
3η  Ημέρα Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε για να περάσουμε μια πανέμορφη ημέρα στη μαγική Βιέννη. Περίπου 3 ώρες διαδρομή έχουμε μέχρι την πρωτεύουσα της Αυστρίας! Η Αυτοκρατορική Βιέννη  και πρωτεύουσα της Αυστρίας μας υποδέχεται! Θα κάνουμε περιήγηση στη φημισμένη λεωφόρο Ring της Βιέννης , θα δούμε κάποια απο τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσουμε τους κήπους από τα θερινά ανάκτορα του Schönbrunn. Συνεχίζουμε με προορισμό το κέντρο της πόλης και την Stephansplatz όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό .Επιστροφή στη Βουδαπέστη, δείπνο στο ξενοδοχείο μας σε ανοικτό μπουφέ,διανυκτέρευση.
4η Ημέρα Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πανέμορφη Βουδαπέστη. Θα ξεναγηθούμε στα παλιά αρχοντικά της Ανατολής. Κέλτες, Ρωμαίοι, Αυστριακοί , Τούρκοι, άφησαν την σφραγίδα τους στην πόλη που παρόλα αυτά διατηρεί το δικό της αναλλοίωτο χρώμα . Θα επισκεφτούμε την αγαλματοστόλιστη πλατεία των Ηρώων, τη γέφυρα των Αλυσιδών που είναι ίσως η ωραιότερη γέφυρα του Δούναβη. Συνεχίζουμε με το λόφο του Γκέλερτ , τον πύργο των Ψαράδων τη θαυμαστή εκκλησία του Ματια , όπου στέφονταν οι βασιλιάδες , για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη Μέση του Δούναβη. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο Vaci για τα δώρα μας, Το βράδυ προαιρετικά  σας προτείνουμε μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε μοναδικό χώρο με φολκλορικά , τσιγγάνικα βιολιά και πολλές εκπλήξεις(έχει γίνει προκράτηση στο καλύτερο μαγαζί της πόλης στο είδος του!) . Διανυκτέρευση
5η  Ημέρα Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι. Περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως το φρούριο Καλεμεγκνταν αλλα και τον πύργο όπου πέθανε ο Ρήγας Φεραίος. Ελεύθερος χρόνος στο κεντρικό πεζόδρομο Knez Mihailova  ο πιο φημισμένος πεζόδρομος της Σερβίας! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Kragujevac,τακτοποίηση , δείπνο , διανυκτέρευση.
6η  Ημέρα Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε την επιστροφή μας αφού διασχίσουμε τη νότια Σερβία αλλα και το κράτος των Σκοπίων. Είσοδος στην Ελλάδα  απο τους Ευζώνους και επιστροφή στο Αίγιο με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή  Συμμετοχής  :   355€

ΣΤΗ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Mετακινήσεις με  πολυτελές  κλιματιζόμενο  πούλμαν .
  • 2 Διανυκτερεύσεις στις Σερβία με πρωινό.
  • 3 Διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη στο 4* MERCURE BUDAPEST CASTLE HILL με πρωινό.
  • Επιπλέον Δείπνο στις 24/12 στο ξενοδοχείο μας σε μπουφέ!
  • 3 Δείπνα στα ξενοδοχεια
  • Ελληνόφωνος ξεναγός σε Βουδαπέστη & Βιέννη
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση .
  • Φόροι .

ΣΤΗ   ΤΙΜΗ  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή  προαιρετικό.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πραγα"

Αποτέλεσμα εικόνας για βιεννη"