Αποτέλεσμα εικόνας για μυτιληνη

5ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  22 – 26/8                                               

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

22-26/8

1ηΗΜΕΡΑ Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 15:οο μ.μ. για Πειραιά με ενδιάμεση στάση στην Κόρινθο. Φθάνουμε στον Πειραιά, και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο που αναχωρεί 20:00 μ.μ. Άφιξη στο λιμάνι της  Μυτιλήνης στις 06:30 π.μ.  (Διανυκτέρευση εν πλω).
2ηΗΜΕΡΑ  Στη Μυτιλήνη επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και μέσω παλιό λιμάνι – Παναγιούδα – Πάμφιλα φτάνουμε στον Άγιο Ραφαήλ όπου θα παραμείνουμε 2 ώρες  για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την I. Μονή Ταξιαρχών. Στάση για καφέ και στη συνέχεια φτάνουμε στην Πέτρα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Μόλυβο και θα ανεβούμε στο κάστρο για καφεδάκι. Αργά το βραδάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ΗΜΕΡΑ Αναχωρούμε γύρω στις 8.30 π.μ. για να επισκεφθούμε κάτι που η θεά φύση έφτιαξε. «ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ». Φεύγοντας από αυτό το τοπίο θα επισκεφθούμε την ιστορική πόλη Ερεσό. Μπάνιο και φαγητό, το απογευματάκι επίσκεψη στην Ι.Μ. Λειμώνος. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η ΗΜΕΡΑ Πριν αποχαιρετίσουμε αυτό το φανταστικό νησί του Ανατολικού Αιγαίου θα επισκεφθούμε την Καρύνη , την Αγιάσο και στη συνέχεια θα πάμε για φαγητό στην Παναγιούδα. Αναχωρούμε με το καράβι για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.
5η ΗΜΕΡΑ Στον Πειραιά θα είμαστε το πρωί. Θα μας περιμένει το πούλμαν να επιστρέψουμε  με ενδιάμεση στάση στην Κόρινθο.

Τιμή  συμμετοχής  245€  κατ’  άτομο

ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*  ΜΕ  ΠΡΩΙΝΟ
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για μυτιληνη

Αποτέλεσμα εικόνας για μυτιληνη