Κρουαζιέρα στο ιονιο - Κριτικές για Nidri Star, Ελλομένος, Ελλάδα -  Tripadvisor

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  31/7                                                       

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ

 

  Αναχώρηση στις  05.15 π.μ. από το γραφείο μας με προορισμό το Νυδρί. Φθάνοντας στο όμορφο Νυδρί θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο NIDRI STAR και θα μας προσφέρει μια ευχάριστη κρουαζιέρα.

1.ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΛΕΥΚΑΔΑ)
Πρώτη μας επίσκεψη στην ομορφότερη αμμουδιά του Ιονίου, στο μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι για μπάνιο.

2.ΦΙΣΚΑΡΔΟ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)
Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου Πελάγους με τις πολλές εναλλαγές και τις ποικίλες φυσικές ομορφιές.  Παραμονή για φαγητό και βόλτα.

3.ΙΘΑΚΗ
Πατρίδα του ομηρικού ήρωα Οδυσσέα, θρύλος, ιστορία και σημείο αναφοράς πνευματικών ανθρώπων. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος.
 
4.ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ)
Επίσκεψη στο Μεγανήσι, όπου βρίσκεται το σπηλαίο στο οποίο το 1940 κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμιου πολέμου, χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Ιατρίδις κυβερνήτης του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολής (το σκάφος μπαίνει μέσα στο σπήλαιο για φωτογραφίες).

5.ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΠΑΡΤΗ- ΚΑΣΤΡΙ  (Τα 3 νησιά του ΩΝΑΣΗ)
Βόλτα γύρω από τα νησιά με ξενάγηση και απογευματινή στάση στο νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση στο Σκορπιό για μπάνιο
   
6.ΜΑΔΟΥΡΗ
Το νησί στο οποίο ο μεγάλος μας ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του. Από το 1990 έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μουσείο και παραμένει κληρονομιά στα δισέγγονα του.

Τελειώνοντας την υπέροχη κρουαζιέρα μας και γεμάτοι από πολλές εικόνες θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αίγιο.

Τιμή  συμμετοχής  48€ κατ’  άτομο

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Εισιτήρια κρουαζιέρας Ιονίου.