Καστοριά: Η «αρχόντισσα» της Μακεδονίας - CNN.gr

4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  23-26/8                                                             

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

1η Ημέρα    Αναχώρηση στις 06:30 π.μ, από τον προκαθορισμένο χώρο για F/B Ρίου, Μεσολόγγι – Αγρίνιο –  Αμφιλοχία.. Θα κάνουμε 30′ λεπτά στάση και εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε, μέσω  Εγνατίας Οδού για  Γρεβενά, θα κάνουμε στάση έξω από τα Γρεβενά για ξεκούραση. Συνεχίζουμε για την πόλη της Καστοριάς. Άφιξη  στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ  ελεύθεροι στην πόλη.
 

 

 

2η Ημέρα

 Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Πρέσπες, την μικρή και Μεγάλη που είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ελλάδα – Αλβανία – Σκόπια και αποτελούν το πιο όμορφο κομμάτι των συνόρων της πατρίδας μας. Εμείς θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό, στα σύνορα με την Αλβανία, τους Ψαράδες της Μεγάλης Πρέσπας, που είναι κρυμμένο σε ένα κολπίσκο και κερδίζει τον επισκέπτη, με την μοναδική αρχιτεκτονική του, παραμονή για γεύμα.

Επιστροφή για Καστοριά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα περίφημα γουναράδικα της. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα   Όλη μέρα στην διάθεση σας.  Μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο, όπως το μουσείο Θαλάσσης ή το Λαογραφικό, να προσκυνήσετε σε κάποιες από τις βυζαντινές εκκλησίες της πόλης με τα υπέροχα ψηφιδωτά και αγιογραφίες. Να ψωνίσετε τοπικά προϊόντα στην πλούσια αγορά της πόλης από ντόπιους παραγωγούς και γενικά να χαρείτε την παραλίμνια ζώνη της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
4η Ημέρα Μετά  το  πρωινό αναχώρηση για Γρεβενά. Στάση για καφέ. Εν συνεχεία  αναχωρούμε  για  Ιωάννινα. Ελεύθερος  χρόνος για βόλτα και  φαγητό. Ακολούθως. το απόγευμα  θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής  για  Αίγιο με ενδιάμεση στάση.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 160 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ  ΓΙΑ  ΟΛΟ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΣΤΗΝ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ
  • ΠΡΩΙΝΑ  ΣΕ  ΜΠΟΥΦΕ
  • ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ   F/B  ΡΙΟΥ

 

Καστοριά | Διακοπές στη Μακεδονία | Discover Greece

Πρέσπες: 5 πράγματα που πρέπει να δεις σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας | LiFO