Κέρκυρα: «Η Κυρά του Ιονίου» | offlinepost

3ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  24-26/7                                                             

ΚΕΡΚΥΡΑ

1η  Ημέρα   Αναχώρηση στις 06.00 π.μ. από το γραφείο μας , για Ρίο, Αντίρριο, Ιόνια Οδό με ενδιάμεση στάση στο  Μπιζάνι για τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε  για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας  άφιξη  περίπου  στις 10:30π.μ.  διαπεραίωση με το πλοίο και άφιξη στην  όμορφη Κέρκυρα νωρίς το μεσημέρι.. Συγκέντρωση και  περνώντας από το Βόρειο τμήμα του νησιού  Γουβιά, Κοντόκαλι , Δασιά θα καταλήξουμε στην  κοσμοπολίτικη παραλία του Ύψους , όπου θα  έχουμε ελεύθερο χρόνο  2 ώρες και 30 λεπτά  για μπάνιο και για μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια , ξεκούραση.  Όσοι επιθυμείτε φυσικά  μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου ή να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το Ποντικονήσι.  Συγκέντρωση  το απόγευμα στις 19.30 μ.μ , όπου θα  αναχωρήσουμε για την αρχοντική πόλη . Η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο Βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές Αγγλικές και Γαλλικές επιρροές. με κύρια αξιοθέατα τη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, το Παλιό και το Νέο Φρούριο, το Δημαρχείο (Θέατρο Σαν Τζιάκομο), το Ιόνιο Πανεπιστήμιο , Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ιστορίας.  Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα σοκάκια, να απολαύσετε τον καφέ σας και το βραδινό σας φαγητό. Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.
2η  Ημέρα   Αφού πάρουμε  το πρωινό μας , ξεκινάμε με την ξεναγό μας για επίσκεψη, 1 ώρα, στο  περίφημο ανάκτορο του Κάιζερ, το ονομαστό Αχίλλειον. (έξοδα ατομικά) ,  Έπειτα συνεχίζουμε για την πανοραμική τοποθεσία Κανόνι, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τη μονή Βλαχέρνας και να μεταβείτε στο Περίφημο » Ποντικονήσι», το όμορφο νησάκι, που είναι και το έμβλημα της Κέρκυρας στους τουριστικούς οδηγούς, με παραμονή 1 ώρα.  Στη συνέχεια αναχώρηση για τον πολιούχο της πόλης Άγιο-Σπυρίδωνα ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στο ολόσωμο σκήνωμα του .Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας  με  την γραφική Παλαιοκαστρίτσα, η οποία αναμφίβολα αποτελεί μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες περιοχές της Κέρκυρας με σήμα κατατεθέν της τα κρυστάλλινα νερά της αλλά και τη βραχώδη ακτή της με κόλπους χωρίς άμμο. Παραμονή 2½ ώρες, για  μεσημεριανό φαγητό, μπάνιο και προαιρετική βαρκάδα στις  γαλάζιες Σπηλιές.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση.  Το βράδυ προαιρετική  μετάβαση στην πόλη . Ελεύθεροι για βραδινό φαγητό και βόλτα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.
3η Ημέρα   Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας,  αναχωρούμε για την τελευταία μας  βόλτα στην πόλη , όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για τα αναμνηστικά σας ψώνια και όσοι επιθυμείτε να επισκεφτείτε το φρούριο. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Λιμάνι , επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα .  Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πανέμορφη και γραφική Πάργα, όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπανάκι για όσους επιθυμούν καθώς και  για το μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα περίπου στις 21.00 μ.μ

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :   150€

    Στην  τιμή  περιλαμβάνονται :

  • Πολυτελές πούλμαν  για  όλο  το  πρόγραμμα
  • Όλες οι μετακινήσεις του προγράμματος
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με  πρωινό
  • Εισιτήρια πλοίων μετ’ επανόδου

 

Κέρκυρα - Βικιπαίδεια

Louis Hotels | Ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Κέρκυρα | Κέρκυρα