Σαντορίνη | Terrabook

4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  19-22/7  &  9-12/8                                       

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

1η ΗΜΕΡΑ     Αναχώρηση στις 04:00π.μ. από το γραφείο μας για Πειραιά, με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ , άφιξη στο λιμάνι επιβίβαση στο καράβι της γραμμής που φεύγει 07:30π.μ. για Σαντορίνη. Άφιξη στο μαγευτικό νησί το απόγευμα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας ,τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για τα Κοσμοπολίτικα Φηρά, είναι η πρωτεύουσα του δήμου Θήρας της Σαντορίνης. Η πόλη της Θήρας είναι χτισμένη στο «φρύδι» της καλντέρας, σε υψόμετρο περίπου 250 μέτρων ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια, πρώτη γνωριμία με το μαγευτικό νησί και ελεύθεροι για το βραδινό σας φαγητό. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ    Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τo λιμάνι Αθηνιού, όπου προαιρετικά, όσοι θέλουν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια θαυμάσια κρουαζιέρα στο ηφαίστειο για να δείτε την παλαιά και νέα Καμένη και την Καλντέρα. (Έξοδα ατομικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όσοι δεν ακολουθήσουν την κρουαζιέρα μπορούν να επισκεφτούν, προαιρετικά, το αρχαιολογικό μουσείο, την καθολική εκκλησία και το μεσημέρι να πάνε για φαγητό και μπάνιο σε πλαζ της αρεσκείας τους. Το βράδυ αναχώρηση για το όμορφο Καμάρι, ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ    Μετά το πρωινό, ξεκινάμε με το πούλμαν για μια ευχάριστη περιήγηση στο νησί για να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα της Σαντορίνης και τις ομορφιές της, βόλτα στην περιοχή του Ακρωτηρίου και στάση στον Πύργο για καφέ. Στη συνέχεια θα πάμε στην Περίσσα, για μπάνιο στην απέραντη μαύρη αμμουδιά της και φαγητό. Το απόγευμα ξενάγηση με την ξεναγό μας στο αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Θήρας. Έπειτα μετάβαση στην Οία με τους πολλούς ανεμόμυλους, για να απολαύσετε το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ    Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας, αναχωρούμε για τα Φηρά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και να αγοράσουμε τα τελευταία souvenir . Το μεσημέρι αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο καράβι που εκτελεί δρομολόγιο Σαντορίνη-Πειραιά και αναχωρεί στις 15:30μ.μ. Άφιξη στον Πειραιά και επιστροφή στο Αίγιο με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου.

 

Τιμή  συμμετοχής  275€  κατ’  άτομο

ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*  ΜΕ  ΠΡΩΙΝΟ
  • ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗME BLUE STAR FERRIES
  • Η ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

 

Σαντορίνη: Το μαύρο μαργαριτάρι του Αιγαίου με τους αμέτρητους θησαυρούς - Travel Vibe

Τι να κάνετε στη Σαντορίνη; | Διαδρομές στη Σαντορίνη