Χαλκιδική: Προτάσεις φορέων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού την  τουριστική περίοδο

4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  10-13/8                                                             

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓ. ΟΡΟΣ

1η ΗΜΕΡΑ   Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 π.μ. μέσω Ρίου – Αντιρρίου – Αμφιλοχίας – Γιάννενα  όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού Ιωαννίνων –Βέροια-Θεσ/νικη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για Χαλκιδική, πόδι Κασσάνδρας, Ποτείδαια- Νέα Φώκαια- Καλλιθέα, για μπάνιο και φαγητό μέχρι αργά το απόγευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για Ουρανούπολη όπου θα πάρουμε το πλοίο για την κρουαζιέρα με προορισμό το Άγιο Όρος. Επιστροφή το απόγευμα στη Θεσ/νικη. Προαιρετική βόλτα. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στη  Θεσ/νικη μέχρι το μεσημέρι  που θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αίγιο μέσω Εγνατίας Οδού Βέροιας – Ιωαννίνων – Αντιρίου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ.

Τιμή  συμμετοχής  240€  κατ’  άτομο

ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*  ΜΕ  ΠΡΩΙΝΟ
  • ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ

 

Χαλκιδική... Ταξίδι στο όνειρο | 'Ενας υπέροχος και μαγευτικός τόπος ! -  Ενοικιάσεις Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Ελλάδα

Άρνηση για lockdown στο Άγιο όρος με τις μονές να λαμβάνουν δικά τους  «μέτρα» - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση