Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα - Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου

3ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  26-28/12                                              

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-»ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

1η  Ημέρα    Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας ώρα 07:00 και αναχώρηση  για Ρίο, Αντίρριο, Ιτέα Λαμία, (στάση καφέ), Καρδίτσα και  επίσκεψη στο πάρκο Παυσίλυπο και εν συνεχεία, αναχώρηση για τη Λίμνη Πλαστήρα. Γεύμα με θέα τη λίμνη και αναχώρηση για τα Τρίκαλα, ελεύθερος χρόνος.  Αργά το απόγευμα αναχώρηση  για Καλαμπάκα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η  Ημέρα   Μετά το πρωινό, αναχώρηση  για τα χωριά του Κόζιακα, Πύλη, Πόρτα Παναγιά. Στάση στη γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα και στην  συνέχεια στην Ελάτη μέσα σε αιωνόβια πλατάνια, έλατα  και Περτούλι, (γεύμα). Ακολούθως αναχώρηση  για τα Τρίκαλα, ελεύθερος χρόνος να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα της πόλης και να επισκεφθούμε τον παραμυθένιο Μύλο των Ξωτικών. Επιστροφή το βράδυ στην Καλαμπάκα, διανυκτέρευση.
3η Ημέρα Αφού  πάρουμε  το  πλούσιο  πρωινό μας, αναχώρηση  για τα μοναδικά Μετέωρα. Επίσκεψη – προσκύνημα στη Μονή Μεταμορφώσεως (Μεγάλο Μετέωρο) και στη Γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου. Εν συνεχεία, κατευθυνόμαστε  στο Μέτσοβο, μέσω Εγνατίας Οδού, άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο (στάση, παραμονή μιας ώρας) και κατόπιν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου για φαγητό. Κατόπιν  αναχωρούμε για το δρόμο της επιστροφής μέσω Ιωαννίνων, Άρτας, Αμφιλοχίας, (στάση), Αντιρρίου, Ρίου. Άφιξη στο Αίγιο  το βράδυ.

Τιμή  συμμετοχής  160€  κατ’  άτομο

  • Πολυτελές πούλμαν  για  όλο  το  πρόγραμμα .
  • Ξενοδοχείο 3*.
  • Πρωινό.

Δεν περιλαμβάνονται  είσοδοι  σε  μουσεία – ποτά   και  ότι  ρητώς  δεν  αναφέρεται.

 

Λίμνη Πλαστήρα: 5 Δεκεμβρίου 1959 – Το ναυάγιο με τα 20 θύματα

Μίνι λοκντάουν στα Τρίκαλα - Μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους | Skai.gr