Κωνσταντινούπολη: 4 μέρες από 106€ (αεροπορικά και διαμονή) - Voyaging The World

5ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  15-19/6                            

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

1η  Ημέρα   Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 6:00 π.μ.μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Ιόνιας Οδού και λίγο πριν τα Γιάνεννα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφε.Εισερχόμαστε στην Εγνατία οδο, η επόμενη στάση μας θα είναι στα ΣΕΑ Πλατάνου.Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Εγνατία Οδό όπου το μεσημέρι φτάνουμε στη περιοχή της Μουσθένης (30χλμ πριν απο τη Καβάλα) για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τη πόλη της Κομοτηνής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Βράδυ ελεύθερο.
2η  Ημέρα   Αφου πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30 για τα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε 20 λεπτά στάση στα Ελληνικά Duty Free. Mόλις τελειώσουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού όπου έξω απο την πόλη θα κάνουμε στάση για 45 λεπτά(όπου θα πάρουμε και τον ξεναγό μας). Μετά απο περίπου 2 ώρες διαδρομή θα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. H πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Μονή Ζωοδόχου πηγής στο Μπαλουκλί και to Οικουμενικό Πατριαρχείο στην περιοχή του Φαναρίου .Στη συνέχεια προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την ονειρεμένη κρουαζιέρα στο Βόσπορο ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου με πλήρη ξενάγηση από τον ξεναγό μας! Γύρω στις 18:30 άφιξη στο ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και πρώτη γνωριμία με την οδό του Πέραν!.Βράδυ ελεύθερο, διανυκτέρευση.
3η  Ημέρα   Μετά  το   πρωινό  μας αναχωρούμε στις 9:00 για το ιστορικό κέντρο της Πόλης αφού πρώτα επισκεφτούμε την ιστορική μονή των Βλαχερνών! Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας αφού εισέλθουμε στο ιστορικό κέντρο της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία , συνεχίζουμε με ξενάγηση στο Βυζαντινό Ιππόδρομο , έπειτα ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες στην περιοχή! . Συνεχίζουμε με την περίφημη Κλειστή Αγορά (Kapali Carsi) , την πιο ξακουστή αγορά της Πόλης με πάνω από 3000 καταστήματα ! Ελεύθερος χρόνος για ψώνια όπου το παζάρι είναι απαραίτητο ! Επιστροφή στην περιοχή Ταξίμ με ελευθερό χρόνο είτε για ξεκούραση είτε για βόλτα στον φημισμένο πεζόδρομο της Istiklal !   Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση  με oriental και folklor μια μαγευτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε ! .Διανυκτέρευση
4η  Ημέρα   Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη ίσως στο ομορφότερο παλάτι της Πόλης , το Dolma Bahce , ξενάγηση εντός του Παλατιού . Στην συνέχεια επιβίβαση στο καράβι όπου θα μεταβούμε στα φημισμένα Πριγκηπονήσια και συγκεκριμένα το μεγαλύτερο από αυτά , την Πρίγκηπο ! Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με το νησί , να περπατήσουμε ανάμεσα στα όμορφα αρχοντικά αλλά και να γευματίσουμε δίπλα στη θάλασσα!

  Επιστροφή με το καράβι και στη συνέχεια στην περιοχή του ξενοδοχείου μας . Για το τελευταίο βράδυ σας προτείνουμε να περιηγηθείτε για τελευταία φορά στην πολυσύχναστη οδό Istiklal , Διανυκτέρευση.

 5η  Ημέρα   Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:15 και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε περίπου στη Πάτρα στις 22:00.

Τιμή  κατ΄ άτομο : 280   euro

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Κομοτηνή με πρωινό
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στη Πλατεία Ταξίμ με πρωινό !
 • Ελληνόφωνη ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη
 • Αρχηγός του γραφείου μας με εμπειρία στο προορισμό !

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  :

 • Είσοδοι μουσείων
 • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο
 • Η νυχτερινή διασκέδαση με oriental και παραδοσιακούς τούρκικους χορούς
 • Το εισιτήριο για το καραβάκι στα Πριγκηπονήσια
 • Ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 1,5 ευρώ/δωμάτιο στην Ελλάδα