Σαντορίνη: Οι 19 προτάσεις που πρέπει να ακολουθήσεις

4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  23-26/6                                               

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 1η ΗΜΕΡΑ    Αναχώρηση  ώρα  03:00  συγκέντρωση  των  εκδρομέων, τακτοποίηση των  αποσκευών και  αναχώρηση για Πειραιά,  με  ενδιάμεση  στάση  20΄ λεπτά στον Ισθμό. Επιβίβαση  στο  πλοίο  και  αναχώρηση  για  Σαντορίνη (07.25), με ενδιάμεσες  στάσεις  σε Πάρο-Νάξο-Ίο. Άφιξη  το  μεσημέρι  περίπου στις 16.15. Μετάβαση και τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο. Ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ περιήγηση και δείπνο στα γραφικά Φοιρά.
 2η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό θα κάνουμε με το πούλμαν το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, την παλιά πρωτεύουσα του Πύργου, τις ανασκαφές στο Ακρωτήρι και τις πανέμορφες περιοχές Περίσσα και Καμάρι. Το απόγευμα μετάβαση στην Οία για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και να δείτε το ωραιότερο τοπίο του νησιού. Το βράδυ ελεύθερο στα Φοιρά.
3η ΗΜΕΡΑ   Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη  στη διάθεση σας στα Φοιρά. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη καθολική Μητρόπολη ή κάποια παραδοσιακή Κάναβα. Περπατήστε στα όμορφα σοκάκια της πόλης, κάντε τα τελευταία αναμνηστικά σας ψώνια ή απολαύστε τον καφέ σας με θέα την Καλντέρα. Μπορούμε  επίσης να πραγματοποιήσουμε προαιρετική ομαδική κρουαζιέρα στο Ηφαίστειο και τη Θηρασία. Απόγευμα – βράδυ ελεύθερο.
4η ΗΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό 3 ώρες ελεύθερος χρόνος για ψώνια στην πόλη. Στην συνέχεια  αναχώρηση  για  Αθινιό, επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά, που ακολουθεί πλέον την αντίθετη  διαδρομή  με  ενδιάμεσες στάσεις  σε  Ίο-Νάξο-Πάρο. Άφιξη και επιστροφή στο Αίγιο αργά το βράδυ με ενδιάμεση στάση για καφέ.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  320€   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΜΕ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ   ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ,  ΠΟΥ  ΘΑ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ   ΜΑΖΙ ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ .
  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, HOTEL STAR  3*  ΜΕ  ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ  ΠΛΟΥΣΙΟ  ΜΠΟΥΦΕ
  • ΔΙΑΜΟΝΗ  ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΑ  &  ΤΡΙΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ.
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ  ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  • ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ