Αστυπάλαια: «Aγαπήστε την έτσι όπως είναι» | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

5ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  17-21/7                                             

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

 1η ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.30 π.μ  με  ενδιάμεση στάση για καφεδάκι  με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά . Άφιξη στον Πειραιά , επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 12.00 π.μ για το μοναδικό νησί της Αστυπάλαιας. Άφιξη στο νησί περίπου  στις 20.00 μ.μ , σύντομη περιήγηση και βραδινό φαγητό.  Έπειτα αναχώρηση για  το ξενοδοχείο μας (περιοχή Μαλτεζάνα) , τακτοποίηση στα δωμάτια .  Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε  για την πρωινή περιήγηση μας με προορισμό τη ανατολική πλευρά του νησιού  την όμορφη Μαλτεζάνα και τον Σχοινώντα. Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για χαλάρωση και να απολαύσετε το μπάνιο σας στο Στενό .  Πρόκειται για  μία  παραλία με χρυσή αμμουδιά και πολύ ρηχά νερά που ενδείκνυται για να την απολαύσουν  ακόμα και  μικρά παιδιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Ξεκούραση.  Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε  για την πανέμορφη και γραφική Παραμονή  για να απολαύσετε την βόλτα σας , να βγάλετε όμορφες φωτογραφίες και ελεύθεροι για το βραδινό σας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας θα έχουμε τη δυνατότητα για προαιρετική ημερήσια εκδρομή  (ατομικά έξοδα)  με σκάφος στις όμορφες νησίδες που περικλείουν την Αστυπάλαια .Οι πιο γνωστές από  αυτές είναι οι Κούνουπες, ο Κουτσομήτης και η Αγ.Κυριακή, γνωστή και για το γραφικό ομώνυμο εκκλησάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , ξεκούραση .Βράδυ ελεύθερο .διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας  ξεκινάμε την διαδρομή μας  και με δυτική κατεύθυνση  κατηφορίζουμε για τον Άγιο Κωνσταντίνο  , τον οποίο θα δούμε από ψηλά και από κει η διαδρομή μας  θα μας οδηγήσει  στο όμορφο Λιβάδι.  Πρόκειται για παραθαλάσσιο μικρό οικισμό  όπου αντικρίζει  κανείς πράσινο. Στην όμορφη αυτή τοποθεσία  θα μείνουμε για μπάνιο και καφεδάκι.  Το μεσημέρι  θα μεταβούμε στην Χώρα  όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  για την τελευταία μας βόλτα , αναμνηστικά ψώνια  και επίσκεψη για όσους επιθυμούν στο Αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθεροι και για το μεσημεριανό σας φαγητό. Το απόγευμα συγκέντρωση  στο πούλμαν  για την επιβίβαση μας  στο πλοίο και αναχώρηση  στις 17.45 για το λιμάνι του Πειραιά
5η ΗΜΕΡΑ Νωρίς το πρωί άφιξη στο Λιμάνι  του Πειραιά !  Αποβίβαση και αναχώρηση με το πούλμαν για την  επιστροφή στην πόλη μας  με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  310€      

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΜΕ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ   ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ.
  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, HOTEL   MELTEZANA  3*  ΜΕ  ΠΡΩΙΝΟ.
  • ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ  ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δεν περιλαμβάνονται  είσοδοι  σε  μουσεία – ποτά   και  ότι  ρητώς  δεν  αναφέρεται.