Σίφνος: Ολες οι ομορφιές της μέσα σε 3 λεπτά - "Οσα το νησί αγγίζει"... |  Ελλάδα Ειδήσεις

3ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  15-17/7                                                             

ΣΙΦΝΟΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 03:15π.μ. από το γραφείο μας για Πειραιά με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο καράβι που αναχωρεί στις 07:15π.μ. για Σίφνο. Άφιξη στις Καμάρες, το λιμάνι της Σίφνου, περίπου στις 12:30π.μ. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, στον Πλατύ Γιαλό, άφιξη και τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνο για ξεκούραση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στην όμορφη παραλία της περιοχής. Το απόγευμα βόλτα στο Κάστρο, που ήταν πρωτεύουσα της Σίφνου κατά την αρχαία, τη μεσαιωνική και τη νεότερη περίοδο έως το 1836. Στα νότια του λόφου του Κάστρου βρίσκεται η Σεράλια, το αρχαίο λιμάνι της Σίφνου, όπου λειτουργούν εστιατόρια με μοναδικές λιχουδιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε το νησί. Στη διαδρομή μας θα περάσουμε από τα Εξάμπελα, την πατρίδα του Αριστομένη Προβελέγγιου και του Νικόλαου Τσελεμεντέ. Έπειτα θα επισκεφτούμε τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο στη Σίφνο που είναι η Μυκηναϊκή Ακρόπολη του Αγίου Ανδρέα. Οι ανασκαφές αποκάλυψαν μεγάλο μέρος του μυκηναϊκού τείχους (12ος αιώνας π.Χ.), που περιβάλλει την ακρόπολη.  Και συνεχίζουμε για το Βαθύ, ένα πανέμορφο γραφικό και απάνεμο λιμάνι με ξανθή αμμουδιά και καταγάλανα νερά. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στον Αρτέμωνα είναι πραγματικό στολίδι της Σίφνου. ‘Έπειτα θα πάμε στην Απολλωνία, την πρωτεύουσα του νησιού. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε τρεις απαλόγραμμους λόφους και βρίσκεται στο κέντρο της Σίφνου, με πανέμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για το βραδινό μας φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τη Χερρόνησο, ένα πανέμορφο ψαροχώρι, προστατευμένο μέσα σ’ ένα μικρό κολπίσκο, που διατηρεί μια μοναδική απλότητα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Δίπλα στο κύμα λειτουργεί μικρό αγγειοπλαστείο όπου μπορεί να βρει κανείς πανέμορφα χειροποίητα σκεύη σιφνέικης τέχνης. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για τις Καμέρες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα .Συγκέντρωση και αναχώρηση για να επιβιβαστούμε το καράβι, αναχώρηση για Πειραιά τις 16:15μ.μ. Άφιξη στο Πειραιά, επιστροφή στην Πάτρα, με ενδιάμεση στάση, αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 225 €

 ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
  • ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΙΦΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
  • ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “BENAKIS”, ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥ  ΓΙΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ.
  • ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.