3ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  31/12-2/1

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ

1η  Ημέρα   Αναχώρηση από το γραφείο μας στις  06.15 &  από  Πάτρα στις  07.00. Μέσω Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου – Μπράλου – Λαμίας, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας μέσω Δομοκού – Καρδίτσα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση των αποσκευών μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή βόλτα. Το απόγευμα αναχώρηση για Τρίκαλα και ” Μύλο των Ξωτικών”.  Ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο βγαλμένο από παραμύθι, που όμοιό του δεν υπάρχει. Κάθε χρόνο και ένα καινούριο θέμα που μας βάζει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε όλοι παιδιά. Αυτή είναι μία μοναδική εμπειρία που ο Μύλος μπορεί να σας προσφέρει. Παιχνίδια, δραστηριότητες, Θεματικές Κατασκευές, ήρωες, αξιοθέατα, φαγητό και ό, τι θα δούμε και θα κάνουμε στο Μύλο, όλα μαζεμένα εδώ! Παραμονή στην πόλη των Τρικάλων με εορταστικό Ρεβεγιόν σε μουσική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.
2η  Ημέρα   Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για Μετέωρα όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Μεταμορφώσεως –Ι.Μ. Βαρλαάμ και την Ι.Μ. Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια, αναχώρηση για Τρίκαλα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Τρικάλων και βόλτα στο “Μύλο των Ξωτικών”.  Παραμένουμε στη πόλη όπου θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα.  Το απόγευμα επιστροφή στη Καρδίτσα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη πόλη. Διανυκτέρευση.
3η  Ημέρα   Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για τα χωριά Ελάτη – Περτούλι. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα στην Ελάτη. Αναχώρηση για την επιστροφή  μας,  με μια ενδιάμεση στάση.

Τιμή  Συμμετοχής  :   190€

Για  παιδιά  4-11  ετών  : 50%  έκπτωση  σε  τρίκλινο.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • METAΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HOTEL KIERION 3*  ΣΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • ΠΡΩΙΝΑ
  • ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ  ΤΑΒΕΡΝΑ  ΣΤΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Οι είσοδοι των μουσείων, αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.