3ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  25-27/2

΄΄ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ΄΄ – ΛΑΡΙΣΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ

1η  Ημέρα   Αναχώρηση από το Αίγιο  στις 06.15 και  από  Πάτρα στις  07.00  μέσω Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου-Ιτέας-Μπράλου , στο ύψος της Λαμίας θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εθνικής Οδού Λαμίας – Λάρισας. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
2η  Ημέρα   Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Τύρναβο. Φθάνοντας θα παρακολουθήσουμε τις τοπικές καρναβαλικές εκδηλώσεις.  Το τυρναβίτικο καρναβάλι, γνωστό και ως μπουρανί διοργανώνεται ετησίως.  Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η λατρεία του φαλλού κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ως συμβόλου γονιμότητας και ευημερίας. Κατά την διάρκεια των εορτασμών πίνετε άφθονο τσίπουρο και κατόπιν οι συμμετέχοντες αρχίζουν να χορεύουν και να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3η  Ημέρα   Μετά το πρωινό μας, τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στο Λιτόχωρο, για προσκύνημα.  Στη συνέχεια, στο πάρκο Λιτοχώρου, την Καθαρά Δευτέρα,  γιορτάζονται τα Κούλουμα, με πέταγμα χαρταετού, σαρακοστιανά εδέσματα και παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιτοχώρου.  Θα παραμείνουμε μέχρι τις 15.00 μ.μ.  Αναχώρηση για επιστροφή, με ενδιάμεσες στάσεις.

ΩΡΑ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :  06.15 (ΑΙΓΙΟ)  &  07.00 (ΠΑΤΡΑ) 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :     155

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4-10 ΕΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ  50%  ( 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + ΠΑΙΔΙ)

ΣΤΗ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  GRAND  HOTEL  3*  ΣΤΗΝ  ΛΑΡΙΣΑ
  • ΠΡΩΙΝΑ