4ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  14-17/4                                           

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

1Η  ΗΜΕΡΑ
     Αναχώρηση από το γραφείο μας 06.00 π.μ. και μέσω Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου – Αγρινίου – Αμφιλοχίας όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας μέσω της Υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο καράβι. Άφιξη στην Κέρκυρα, Φθάνοντας στο νησί, θα πάμε στην κοσμική ταβέρνα “Πίπιλα” να γευματίσουμε και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο HOTEL PALOMA BLANCA στη περιοχή της Δασιάς.Ξεκούραση στα δωμάτια μαs. Το απόγευμα στις 18:00 μ.μ. θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα πάμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά και την συνάντηση των επιταφίων της πόλης στην πλατεία Σπιανάδα. Το βράδυ στις 23:30 μ.μ. θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.
2Η  ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας στις 08:00 π.μ.  θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στη πόλη στην πλατεία Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου και το σκήνωμα του Αγ. Σπυρίδωνα, με την παρουσία όλων των φιλαρμονικών μπαντών του νησιού. Μετά το τέλος της λιτανείας , στις 11:00 περίπου γίνεται η Πρώτη Ανάσταση, και θα ακολουθήσει το παραδοσιακό σπάσιμο των σταμνών (μπότιδες). Ελεύθερος χρόνος στη πόλη για βόλτα και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο Αχίλλειο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση στη  Άνω Πλατεία (Σπιανάδα).  Με το τέλος της Ανάστασης οι μπάντες τριγυρνούν στην πόλη παίζοντας εύθυμα εμβατήρια και ο κόσμος ακολουθεί τραγουδώντας. Μετά όλοι μαζί θα πάμε σε κεντρική ταβέρνα για το Αναστάσιμο Δείπνο πλησίον στη πλατεία Σπιανάδα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3Η  ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας 09.00 π.μ. θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο με ξεναγό και προς  το μεσημέρι θα πάμε στη ταβέρνα ¨Μπαρμπαθωμάς ¨ για το  Πασχαλινό μας γεύμα με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο Κανόνι και θα επισκεφθούμε την Παναγία Βλαχέρνα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.
4Η  ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας ώρα 08:00 πμ θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για μια τελευταία βόλτα στην πόλη και κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα. Φθάνοντας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα κατευθυνθούμε προς Πάργα για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο Αίγιο με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Συνολική  Τιμή:    260 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ  ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  ΠΟΥΛΜΑΝ
  • ΤΑ  ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ  ΤΩΝ  ΠΛΟΙΩΝ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ  –  ΚΕΡΚΥΡΑ –  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   PALOMA  BLANCA  3*
  • ΠΡΩΙΝΑ ,  ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ.
  • Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΓΕΥΜΑ
  • Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ( ΚΡΑΣΙ, ΜΠΥΡΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ)
  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ  ΓΕΥΜΑ
  • ΕΠΙΣΗΜΗ  ΞΕΝΑΓΟ  ΣΤΟ  ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ
  • ΑΡΧΗΓΟΣ  ΣΥΝΟΔΟΥ  ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
  • ΦΟΡΟΙ.