2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  30/9-1/10

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ – ΌΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ

1η  Ημέρα    Αναχώρηση από Πάτρα  στις 06.30 και από Αίγιο στις 07.15,  μέσω Εθνικής Οδού Πατρών -Αθηνών, στην περιοχή των Μεγάρων  θα κάνουμε  στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε  με  προορισμό μας το νησί της Εύβοιας  περνάμε από την Χαλκίδα  και συνεχίζουμε το  θαυματουργό Προσκύνημα  του Αγ. Ιωνάννη του Ρώσσου , ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα  και μεσημεριανό φαγητό για όσους επιθυμούν. Ακολούθως συνεχίζουμε  για το Βόρειο κομμάτι του Νησιού και πιο συγκεκριμένα  για την φημισμένη Λίμνη , όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε το μεσημεριανό μας φαγητό. Εν συνεχεία, αναχώρηση με προορισμό μας τα Λουτρά Αιδηψού , άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Βράδυ ελεύθερο  για να γνωρίσετε την όμορφη Παραλιακή περιοχή , να κάνετε την βόλτα σας και να απολαύσετε το βραδινό σας φαγητό.  Διανυκτέρευση .
2η  Ημέρα    Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε,  με προορισμό το Θαυματουργό Μοναστήρι  του Οσίου Δαυίδ. Ελεύθερος χρόνος 45 λεπτά για προσκύνημα. Έπειτα αναχωρούμε για την πανέμορφη περιοχή τους φημισμένους

Καταράκτες Δρυμώνα.  Ελεύθερος χρόνος για να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες. Έπειτα  συγκέντρωση  στο πούλμαν και αναχώρηση για την  όμορφη Πόλη της Χαλκίδας  , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση  κοντά στην Παλιά Γέφυρα της Χαλκίδας. Έπειτα  αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση  στάση  για καφέ και ξεκούραση.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:    79€

Στη  τιμή  περιλαμβάνονται:

* Πολυτελές  κλιματιζόμενο  πούλμαν .

* Διαμονή  σε ξενοδοχείο  3*  στην  Αιδηψό.

* Πρωινό.