3ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ  23-25/3

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓ. ΠΑΙΣΙΟΣ

1η  Ημέρα

  Αναχώρηση στις 06.30 από Αίγιο και  07.15 από Πάτρα. , μέσω Ιονίας οδού, με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην  Σουρωτή, στην Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παισίου, θα παραμείνουμε για προσκύνημα. Στη συνέχεια, μεσημεριανό φαγητό  στην Περαία Θεσσαλονίκης. Μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, ελεύθερος χρόνος στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και βόλτα. Διανυκτέρευση.

2η  Ημέρα

  Αφού  πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας από τον ναό του Αγίου Δημητρίου  και στην συνέχεια θα δούμε, την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), την Ροτόντα και το Λευκό Πύργο απ’ όπου όσοι θέλετε μπορείτε με το τουριστικό λεωφορείο του δήμου μπορείτε να κάνετε περιήγηση στην Άνω πόλη και το επταπύργιο. Θα καταλήξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ και αγορές γλυκισμάτων. Ακολούθως επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. 

3η  Ημέρα

  Μετά το πρωινό μας, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και τα τελευταία μας ψώνια στην συμπρωτεύουσα και ακολούθως αναχώρηση. Επόμενος σταθμός μας θα είναι η Βέροια όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό. Εν συνεχεία αναχώρηση για επιστροφή στις πόλεις μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:    129€

Στη  τιμή  περιλαμβάνονται:

* Πολυτελές  κλιματιζόμενο  πούλμαν .

* Διαμονή  σε ξενοδοχείο  3*  στην  Θεσσαλονίκη.

* Πρωινό.